Tuesday 3 March 2015

Be a Woman



  Luna martie este invariabil luna dedicata noua, femeilor. Si poate nu intamplator, la inceputul primaverii, cand natura se trezeste la viata, noi femeile avem parte de mai multa atentie decat in oricare luna a anului. 


   Odata cu natura minunata din jurul nostru, este timpul ca si tu FEMEIE sa-ti trezesti la viata simturile si sa iti scoti la suprafata cel mai de pret dar, cu care ai fost inzestrata – si anume FEMINITATEA ta. Esti o femeie practica? Ia o pauza, in aceste zile si arata tuturor cea mai buna varianta a ta! 

   Opreste-te din rutina putin, aminteste-ti ca esti o femeie frumoasa! Pune-te in valoare, poarta o rochie in linii simple, eleganta, care sa iti contureze frumos formele; nu uita de rujul rosu, o pereche de cercei pretiosi, parfumul preferat, si ca sa ramanem in linii clasice si feminine, o geanta simpla si frumoasa.
  
   Am descoperit de curand un magazin online de haine, cu multe produse frumoase, feminine, variate si de calitate, Lysette.ro. Imbogateste-ti si tu tinutele, cu rochii de zi perfecte pentru zilele la birou, sau jeansi pentru tinutele casual! Tot aici gasesti si rochii de seara si evenimente, la preturi super accesibile! Va sfatuiesc si pe voi sa aruncati o privire, mai ales ca au o promotie de MARTISOR cu reduceri de pana la 25%. Iata cateva sugestii de tinute pentru voi, dragelor! 


     Si pt ca vreau sa va ofer si eu un martisor, exclusiv pentru voi, beneficiati de o reducere suplimentara de 15% la fiecare geanta din campania Adona.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti textul MARTISOR in caseta de text „Cupon Discount”`.
 

                                                               Vezi oferta Martisor by Lysette.ro



                                                                   Vezi oferta Martisor by Lysette.ro



                                                                     Vezi oferta Martisor by Lysette.ro


 Vezi oferta Martisor by Lysette.ro


Vezi oferta Martisor by Lysette.ro


Vezi oferta Martisor by Lysette.ro

Vezi oferta Martisor by Lysette.ro

1 comment:

  1. I have similar skirts :photos no 4 and 5 ;)
    Why I am not wearing them?,hahahah;))
    Kisses xoxoxo;))

    ReplyDelete

Feel free to comment!