Monday 16 March 2015

All Black By Adona

 
   Magazinul online de genti, Adona.ro, lanseaza o noua provocare si o noua promotie, ce include zeci de modele de genti, variate, versatile, trendy si toate de culoare neagra!


   Eu am deja patru modele de genti negre de la ei si credeti-ma, sunt foarte versatile si utile in  orice context. Persoanele mai sceptice, ar spune, o geanta neagra in garderoba unei femei este suficienta! Contest cu inversunare acest punct de vedere! Fiecare geanta are farmecul si stilul ei. O singura geanta nu te poate defini si nu se poate adapta, felului tau complex de a fi. In fiecare zi sa te inventezi si sa te descoperi! Cum ai putea face asta, cu o singura geanta?? Orice femeie care se respecta, are o colectie de posete. De materiale diferite, de forme si marimi diferite. Una trebuie sa se asorteze cu pantoful, alta cu ceasul argintiu sau cu cerceii aurii! Alta trebuie sa o porti la job, una in oras, alta pentru o ocazie speciala, alta in weekend.. Lista poate continua.. Gentile negre se afla cu siguranta in topul preferintelor oricarei femei, indiferent de sezon! Clasice, simple si versatile!

  Oferta ALL BLACK by Adona ofera o reducere de 10% intregii comenzi , la comandarea oricarei genti negre de pe site! Doar adaugi in cos comanda dorita (cate genti vrei) si introduci textul "ALLBLACK" in casuta Cupon Discount, iar comanda ta va fi redusa cu 10%. Bucurati-va de ocazie si profitati de ea!

   Ultima geanta neagra pe care am achizitionat-o de la ei este geanta Chloe Black. Va voi arata in decursul urmatoarelor zile, cat de practica si adaptabila este aceasta geanta. O voi integra in tinutele mele de inspiratie urban, rock, hipster, casual, elegant, feminin! V-am facut curiosi\curioase? Foarte bine! Stati pe aproape!




*You can find the source of all the pictures from the collage HERE /Sursa imaginilor din colaj o poti vedea AICI

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment!