Wednesday 18 November 2015

Gentile Adona, partea a II a




   Asa cum am promis, iata ca am revenit si cu cea de-a doua parte din seria Adona.ro. Sunt super incantata de noile mele achizitii. Suntem in perioada reducerilor, si gentile Chloe sunt inca in stoc! Gentile astea sunt super versatile, le-as purta cu orice. Sunt colorate, sunt vesele si nepretentioase! Si ce daca a venit anotimpul rece? De multe ori avem tendinta de a purta culori inchise tomna sau iarna, haide sa iesim din anonimat sa indraznim mai mult! Trebuie sa indraznim sa purtam altceva, altfel! Nu trebuie sa ne imbracam ca toti altii, iar culorile hainelor pe care le purtam ne pot face mai frumosi si mai veseli. Accesoriile sunt cele care ne pot ajuta sa ne schimbam starea de spirit. Adaugati culori, jucati-va cu texturi, nu exista reguli! Lasati-va frau liber imaginatiei!
   Pana la urma, un lucru e clar, felul in care ne imbracam spune cate ceva despre noi. Cred ca hainele pe care le purtam ar trebui sa ne faca sa ne simtim bine, pentru ca asta se reflecta in atitudinea noastra.












I was wearing:
Shirt: Bershka
Shorts: River Island
Vest: Zara; same HERE
Coat: HERE
Over the knee boots: HERE
Bag: ADONA.RO

7 comments:

  1. stylish look
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2014/11/the-ukrainian-fashion.html

    ReplyDelete
  2. You look great dear! Love those shorts!


    http://helderschicplace.blogspot.com/2014/11/the-trench.html

    ReplyDelete
  3. You don't have to share your style among blinking banners and you don't need likes, hypes and hearts from fake users :) Join www.voguedrobe.com, start to share your shots and experience pure fashion pleasure :)

    ReplyDelete
  4. me encanta este look¡¡¡

    www.miversiondelamoda.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. the shorts are absolutely gorgeous! love the whole concept! so sexy and trendy!

    BLOGDROBE

    ReplyDelete
  6. Asta e tinuta mea preferata, combinatie de culori, de piese, absolut grozava!! Palaria este cumva aceea cu pana de pe Kurtmann? As fi vrut sa vad link-ul mantoului, nu-mi dau seama care e...
    Te pup!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    ReplyDelete

Feel free to comment!