Monday 2 March 2015

What is normal anyway?



    Gataaa! A venit si primavara! Subtil, timid dar a ajuns! Am nevoie de un refresh in garderoba mea! O sa scot la inaintare tricouri, camasi, sacouri, jeansii cei mai rupti :))  si o sa ma bucur de primavara in toata frumusetea ei. 
    Nu stiu cum sunteti voi, am auzit ca sunt persoane care sufera de astenii de primavara , nu e cazul aici! Cel mai frumos anotimp pentru mine e primavara! N-ai cum sa fii trist cand totul in jur infloreste, inverzeste, inmugureste! Pff si in sfarsit vad si eu soarele mai des ;)
   Ei da! Si cum va spuneam ma pregatesc deja pentru acest anotimp frumos! Mi-am achizitionat de curand de pe Brandcircus.ro acest tricou Stradivarius cu un mesaj foarte dragut: "What is normal anyway? " Buna intrebare!;) Pretul? 24,99 lei! Il pueti gasi AICI. Si pantalonii din stofa, care se pare ca sunt foarte trendy in acesta perioada la pretul de 69,99 lei. Ii gasiti AICI. Sper sa va placa acesta combinatie, perfecta pentru o plimbare, intr-o zi frumoasa de primavara!






What I was wearing:
Coat: Topshop
T-shirt: Stradivarius via Brandcircus.ro
Pants: Stradivarius via Brandcircus.ro
Bag: Stradivarius
Hat: HERE
Sneakers: Random

8 comments:

  1. You look great dear! Love that top and coat
    xoxo

    http://helderschicplace.blogspot.com/2015/03/the-trendery.html

    ReplyDelete
  2. Coooool;))
    I can see myself in this outfit ;))

    ReplyDelete
  3. Cute!!!!
    http://thesecretofmystyle.blogspot.com.es/2015/03/jersey-rojo-pantalon-negro.html

    ReplyDelete
  4. wow!!!!! perfect casual outfit, sweety)))) xoxo)))

    ReplyDelete
  5. Tare mesajul, de aici titlul, totul e asa relativ. Vremea se schimba iar, ieri ma plangeam de soare, noroc cu ochelarii. Eu sunt de vina, nu soarele, cate pause nu am mai facut pentru ca imi lacrimau abundent ochii?! :))
    Te pup, imi place tinuta ta relaxata! xoxo

    ReplyDelete

Feel free to comment!