Wednesday 25 February 2015

Cel mai frumos martisor

 

   Dragelor, mai e doar putin si vine mult asteptatul anotimp – primavara. Sunt sigura ca stiti si voi asta deja :) si mai sunt sigura de un lucru, ca abia il asteptati. Si cum primavara nu vine asa singura de capul ei, ci intotdeauna incepe cu un martisor, o floare, un buchet, un cadou dragut, tare sunt curioasa ce o sa primiti si cum o sa va celebrati pe voi insiva, ca doar e ziua noastra, un motiv in plus sa ne rasfatam un pic mai mult decat de obicei. 


  Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt o persoana mai practica de fel. Nu vreau ursuleti de plus, buchete imense de flori sau cutii de ciocolata.  Prefer sa imi pot alege singura cadoul si voi alege intotdeauna ceva ce imi este util, practic. Citeam undeva ca cel mai potrivit cadou este acela pe care ti-l faci tu singura!:)De acord? Drept exemplu anul acesta martisorul meu va fi… o geanta. Si nu orice fel, una care imi place mult, de foarte buna calitate si sunt sigura ca se va integra minunat in garderoba mea. 
  Cum as fi putut rezista, cand Adona, magazinul online de genti din piele naturala si ecologica, ne-a pregatit de martisor cateva promotii tentante, cu reduceri de pana la 34% la cele mai frumoase modele de genti? Profitati si voi de oferta valabila pana la data de 8 martie pe www.adona.ro!
  Cadoul meu pentru voi este, pe langa reducerea de pe site, inca o reducere de 15% la orice geanta achizitionata de pe Adona.ro, cu conditia sa specificati "MARTISOR" in casuta Cupon Discount. Sper sa va bucure vestea mea si sa profitati de ocazie!
  
  Va las cu cateva propuneri! Si nu uitati sa vizitati site-ul lor pentru a consulta oferta completa de martisorSa fiti iubite, si cel mai important, sa va iubiti pe voi insiva! O primavara frumoasa va urez, inca de pe acum!

Geanta Diane  - vezi oferta Martisor by Adona




Geanta Irene Brown - vezi oferta Martisor by Adona




Geanta Paris - vezi oferta Martisor by Adona


Geanta Chloe - vezi oferta Martisor by Adona



Geanta Claudia - vezi oferta Martisor by Adona



Geanta Zelda - vezi oferta Martisor by Adona





Geanta Constance - vezi oferta Martisor by Adona




4 comments:

  1. Great post!

    http://helderschicplace.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great post!!!!!
    http://thesecretofmystyle.blogspot.com.es/2015/02/black-and-green.html

    ReplyDelete
  3. Beautiful flowers;))

    Kisses xoxoxo;))

    ReplyDelete

Feel free to comment!