Tuesday 17 November 2015

Gentile Adona, partea I




  
  Sunt sigura ca si voi iubiti shopping-ul, la fel ca si mine. Si cum vremea asta urata si mohorata, ne tine numai in casa, shopping-ul online este cea mai buna varianta. Ce poate fi mai comod si placut, sa stai la caldurica, cu o cana mare de ciocolata calda in brate, rasfoind cu interes, magazinele virtuale?   Mi-am dat seama ca tinutele mele din ultima perioada se invart in jurul a doar catorva genti. E adevarat, unele dintre ele sunt foarte versatile si merg cu oricare dintre combinatiile mele. Dar am constatat ca gentile pun in valoare tinuta si o infrumuseteaza. De aceea m-am gandit sa adaug in garderoba mea o geanta noua si de data asta va fi una colorata! Si uite asa am descoperit, un magazin de genti online grozav. Genti din piele veritabila sau eco, in nuante intense ori pastelate,  genti office sau casual, toate in trend. Si am gasit si cateva oferte si reduceri. Puteti arunca si voi o privire in magazinul online Adona.ro.  Eu mi-am ales deja doua ;)),  la un super pret.
    Pentru 2015, tendintele favorizeaza pe de o parte gentile rotunde, practice, de mari dimensiuni, din piele. In ton cu aceste tendinte, Adona.ro propune genti din piele naturala si ecologica, modele shopper si de mana, in nuante de negru, albastru, rosu, maro si bej; gentile Chloe adopta un stil mai casual si culori intense, menta sau albastru marin, albastru roial dar si rosu; iar gentile Paris sunt genti de mana si de umar, negre cu detalii de piele de sarpe, extrem de chic, perfecte pentru toate tinutele. Daca vreti ceva mai office si clasic, mi-a atras atentia geanta Ginger, o geanta incapatoare, accesorizata cu o esarfa colorata si foarte chic.
   Voi reveni si cu cea de-a doua geanta achizitionata de pe Adona.ro. Intre timp sper sa va placa combinatia propusa. O saptamana frumoasa!














 

5 comments:

  1. Yey, ai gasit fusta in H&M si ai construit o super tinuta !
    Pls tell me in care din magazinele lor. Pupici !
    Daiana

    ReplyDelete
  2. Love this look a lot, especially the skirt and the zipper detail on it, and that min bag! Very nice!



    http://jeansandroses.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Imi place mult tinuta, culorile cald se impletesc extrem de frumos, iar geanta e pata de culoare <3
    Avem aceeasi fusta, ti-am mai zis si pe fb, o am de cateva saptamani, insa abia ieri am reusit sa fac poze pentru blog, sper sa postez zilele astea :) Pupici!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    ReplyDelete

Feel free to comment!